Hlavní obsah

Lakers nehodlají doma zaváhat, Phoenix chce bilanci zlomit

Můj dům, můj hrad. Rčení, které plně platí ve finále Západní konference NBA. Basketbalisté Phoenixu po dvou porážkách v Los Angeles doma dvakrát Lakers zdolali a série je tak vyrovnaná 2:2. Důležitý pátý duel se opět hraje v Kalifornii.

Foto: Eric Gay, ČTK/AP

Basketbalisté Phoenixu Steve Nash (vpravo) a Jason Richardson

Článek

Phoenix podle očekávání drží veterán Steve Nash, který v pondělí podstoupil operaci nosu a ve čtvrtém utkání série zaznamenal 15 bodů. V průměru navíc získá přes 10 asistencí v zápase. Nejlepším hráčem Suns byl Amare Stoudamire s 21 body.

Ve všech čtyřech utkáních mohli fanoušci sledovat ofenzivní podívanou, oba týmy pokaždé nastřílely přes 100 bodů. V konferenčním semifinále se Lakers i Phoenix příliš dlouho nezdržely, oba své série vyhrály 4:0.

Celek z Los Angeles si na úvod vyřazovací části poradil s Oklahoma City 4:2 na utkání. Nejproduktivnějším hráčem týmu v play-off je podle předpokladů hvězdný Kobe Bryant s průměrem 28,9 bodů na zápas.

Phoenix odstartoval vyřazovací boje vítězstvím nad Portlandem 4:2 na zápasy. Za Stoudamirem (22,1 bodu na zápas) se v závěsu drží Jason Richardson s průměrem 20,8 bodu na utkání.

Na vítězství Los Angeles si můžete vsadit v kursu 1,34, na výhru Phoenixu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,27.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články