Hlavní obsah

Fotbalisté Ústí mohou v Sokolově stvrdit postup do GL

Pouhé dvě kola zbývají do konce druhé nejvyšší fotbalové soutěže a již v sobotu se může rozhodnout o druhém postupujícím. Společně s Hradcem Králové by měli do Gambrinus ligy zamířit hráči Ústí nad Labem. Ti mají před třetím Zlínem čtyřbodový náskok a v případě vítězství v Sokolově budou moci slavit.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Sokolov je v tabulce sedmý a stejné místo okupuje i v hodnocení domácích zápasů. Ze 14 jich polovinu vyhrál, třikrát remizoval při skóre 23:15. Naposledy Západočeši remizovali 2:2 v Karviné, jejich góly vstřelili Radzinevičius a Vaněček.

Ústí nad Labem je venku úspěšné, sedm duelů vyhrálo a z hřišť soupeřů si přivezlo 23 bodů. V minulém kole Severočeši propásli šanci pojistit si postup, doma se sestupem ohroženou Čáslaví jen remizovali 0:0.

V 15. kole vzájemný zápas jasně ovládlo Ústí nad Labem, které nasázelo Sokolovu čtyři góly. Dvakrát se trefil Džuban, po jednom gólu přidali Valenta aVeverka.

Na vítězství Sokolova si můžete vsadit v kursu 2,75, na výhru Ústí nad Labem vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama