Hlavní obsah

Vitalij Kličko obhajuje titul WBC, proti Sosnowskimu je jasným favoritem

Bezproblémová obhajoba titulu mistra světa, takový je verdikt většiny fanoušků boxu před sobotním duelem mezi Vitalijem Kličkem a Polákem Albertem Sosnowskim. Ukrajinský rodák by neměl mít na fotbalovém stadiónu v Gelsenkirchenu proti vyzyvateli výrazné problémy.

Článek

I bookmakeři Tipsportu se jasně kloní na stranu Klička. Příští rok čtyřicetiletý rodák z Bělovodsku naposledy v prosinci zdolal na body Kevina Johnstona. Celkem má dvoumetrová „Železná pěst“ na svém kontě 39 vítězství (z toho 37 KO) a pouhé dvě porážky.

Sosnowski se narodil před 31 lety ve Varšavě a může se pochlubit solidními proporcemi. Ke 189 centimetrům výšky nabízí metrák váhy. Profesionálem je od roku 1998, v ringu prohrál jen dvakrát (jednou skončil jeho zápas nerozhodně). Z celkem 45 výher bylo 27 KO. Žije v Británii a je úřadujícím mistrem Evropské unie v těžké váze.

Na vítězství Klička si můžete vsadit v kursu 1,04, na výhru Sosnowskiho vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7. Pokud si chcete vsadit na remízu, je k dispozici kurs 37,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama