Hlavní obsah

Texas dvakrát uspěl v Hershey, finále AHL může zakončit doma

Nepříliš úspěšně odstartovalo finále nižší zámořské AHL pro hokejisty Hershey. Tým s českým brankářem Michalem Neuvirthem prohrál oba domácí zápasy a nyní se o prodloužení série porve na ledě Texasu.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto

Článek

První finále AHL odstartovalo lépe pro Hershey, gól vstřelil Francois Bouchard. Hvězdy otočily skóre díky Rallovi a McCullochovi. Ve druhém utkání dokázal Hershey třikrát vyrovnat náskok Teasu, na gól Morina 46 sekund před koncem již odpověď nemělo.

Texas v prvním kole čtyřikrát v řadě porazil Rockford, poté vyřadil Chicago. Rozhodovalo se až v prodloužení sedmého duelu. Sedmé utkání bylo využito i v sérii proti Hamiltonu, v níž se čtyřikrát prodlužovalo.

Hershey odstartovalo vyřazovací boje postupem přes Bridgeport, poté si poradilo s Albany. Sice ve třech případech ze čtyř se rozhodlo až v prodloužení, sérii ovšem Medvědi vyhráli ve čtyřech zápasech. V konferenčním finále pak Hershey zdolalo Manchester, zde se muselo nastavovat dokonce ve čtyřech zápasech.

Na vítězství Texasu si můžete vsadit v kursu 2,35, na výhru Hershey vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama