Hlavní obsah

Federera si Berdych podal, nyní hodlá z cesty odstranit Djokoviče

Na druhém grandslamu v řadě je Tomáš Berdych blízko finálové účasti. Zatímco na Roland Garros jej v semifinále porazil Švéd Söderling, souboj o finále Wimbledonu českého daviscupového reprezentanta stále čeká. V pátek změří síly se třetím nasazeným Srbem Novakem Djokovičem.

Foto: Michel Euler, ČTK/AP

Srbský tenista Novak Djokovič

Článek

Třiadvacetiletý Djokovič ve čtvrtfinále hladce vyřadil překvapení turnaje – Lu Jen-hsuna z Tchajwanu, letos rodák z Bělehradu vyhrál podnik v Dubaji. V semifinále skončil v Rotterdamu a Monte Carlu. Na Australian Open i Roland Garros se probojoval do čtvrtfinále.

Berdych potřetí v kariéře porazil fenomenálního Federera, Švýcar se po utkání vymlouval na zdravotní komplikace. Rodáka z Valašského Meziříčí může těšit opětovný postup do semifinále grandslamu. Berdych letos postoupil do finále v Miami, v semifinále skončil v Brisbane.

Oba tenisté se utkali dvakrát, v obou případech (2008 v Bangkoku a 2009 v Miami) vyhrál Djokovič. Vítěz námi vybraného zápasu v dalším kole narazí na lepšího z dvojice Nadal (2-Španělsko) –Murray (4-Velká Británie).

Na vítězství Djokoviče si můžete vsadit v kursu 1,8, stejný kurs vypsali bookmakeři Tipsportu na výhru Berdycha.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama