Hlavní obsah

Borisov doufá v další zázrak, v překole LM se utká s Hafnarfjördurem

Ten příběh museli v předminulé sezóně zaznamenat všichni fotbaloví fanoušci. Neznámý běloruský klub BATE Borisov se probojoval až do hlavní fáze Ligy mistrů, kde měřil síly se světovými giganty. V novém ročníku se opět pokusí proklouznout do milionářské soutěže, cestu zahájí ve druhém předkole soubojem s FH Hafnarfjördur.

Článek

Borisov v minulé sezóně ztroskotal ve třetím předkole a hrál Evropskou ligu. Letos jsou svěřenci teprve třiatřicetiletého trenéra Gončarenka ve výborné formě. Na úvod domácí sezóny třináct zápasů nepoznali hořkost porážky, pak jejich sérii ukončil FC Minsk. V květnu Borisov smetl ve finále Běloruského poháru Torpedo Žodino 5:0.

Islandský šampion FH Hafnarfjördur se s Borisovem utká podruhé v posledních čtyřech letech, před třemi lety BATE postoupilo po venkovní výhře 3:1 a domácí remíze 1:1. FH vyhrálo všech pět svých mistrovských titulů po roce 2004 a v posledních letech nemá na Islandu konkurenci.

Na vítězství Borisova si můžete vsadit v kursu 1,28, na výhru Hafnarfjörduru vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 8,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama