Hlavní obsah

Záhlavová-Strýcová může v Praze postoupit do semifinále, soupeřkou Larssonová

Již do semifinále ECM Prague Open může v pátek postoupit Barbora Záhlavová-Strýcová. Česká reprezentantka se utká se švédskou tenistkou Johannou Larssonovou. Ta může potřetí v řadě ukončit naděje domácí hráčky na celkový triumf.

Článek

Plzeňská rodačka Záhlavová-Strýcová zahájila sezónu postupem do druhého kola v Brisbane a na Australian Open, poté čtyřiadvacetiletá tenistka vyhrála čtyřhry (s Benešovou , resp. Hercogovou) v Paříži a Acapulku. V červnu se jí nedařilo na turnaji v Hertogenboschi.

Larssonová postoupila přes Lucii Šafářovou, turnajová jednička musel zápas pro zdravotní potíže vzdát. V prvním kole Larssonová porazila domácí naději Karolínu Plíškovou.

Obě tenistky se utkaly jedinkrát. Předloni ve Stockholmu sice česká tenistka vyhrála první set 6:0, následující dvě sady ovšem ztratila. Vítězka námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepší z dvojice Schnyderová (Švýcarsko) – Tatishiviliová (Gruzie).

Na vítězství Záhlavové-Strýcové si můžete vsadit v kursu 1,42, na výhru Larssonové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,46.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama