Hlavní obsah

Na Slovensku zažehnali hrozbu stávky, fotbalová liga startuje

Podle plánu začíná o víkendu nejvyšší fotbalová soutěž na Slovensku. V zemi účastníka letošního mistrovství světa ovšem vážně hrozilo, že úvod ligy bude odložen. Kluby, hrozící bojkotem, se s federací dohodly na kompromisu a sezóna začne podle plánu.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Hráči Žiliny se radují z gólu vstřeleného do sítě Olomouce ve finále Tipsport ligy - ilustrační foto.

Článek

Slovenské fotbalové kluby nedostaly peníze za televizní práva jarní sezóny a hrozily bojkotem. Ten se podařilo zažehnat a fotbaloví fanoušci na Slovensku se nemusejí prozatím obávat.

Mistrovský titul bude obhajovat Žilina, která má v kádru tři české fotbalisty – Ondřeje Šourka, Martina Vyskočila a Emila Rilkeho. Na vše z lavičky dohlíží Pavel Hapal. Start sezóny MŠK nevyšel, na trávníku Birkirkary na Maltě slovenský celek inkasoval již v první minutě po trefě Srba Vukaniče. Trapas, který neočekával nikdo. Zvláště po zisku Superpoháru, v jehož finále Žilina po penaltách porazila Slovan Bratislava.

Reputaci si mistr může napravit v domácí soutěži, na jejímž startu čeká tým Zlatých Moravců – nováček.

Na vítězství Žiliny si můžete vsadit v kursu 1,25, na výhru Zlatých Moravců vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články