Hlavní obsah

Austria startuje rakouskou ligu duelem proti Mattersburgu

Soubojem proti Mattersburgu vstoupí do nového ročníku rakouské ligy fotbalisté Austrie. Vídeňský klub skončil v minulém ročníku na druhém místě, na mistrovský Salcburk ztratil jediný bod. V kádru Austrie pokračují čeští fotbalisté Petr Voříšek a Tomáš Jun.

Foto: Sport.cz

Tomáš Jun v dresu Austrie Vídeň

Článek

Jun na jaře podepsal s Austrií novou smlouvu, podle níž zůstane v rakouské metropoli až do roku 2012. Bývalý útočník Sparty či Teplic na podzim podstoupil operaci kolenních vazů, přesto v 21 utkáních vstřelil devět gólů a přidal deset přihrávek. Na úvod sezóny Austria ve 2. předkole Evropské ligy ve čtvrtek jen remizovala 2:2 s bosenským Širokim Brijegem.

Mattersburg skončil v minulém ročníku šestý, na Salcburk ztratil 35 bodů. Hosté měli problémy s defenzívou, jen jasně poslední Klagenfurt (80) inkasoval více gólů než Mattersburg (71). „Jsme připraveni, konečně můžeme emoce z přípravy přenést na hřiště,“ říká na klubových stránkách trenér Lederer, který bude pro trest postrádat Naumoskiho.

Na vítězství Austrie si můžete vsadit v kursu 1,33, na výhru Mattersburgu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama