Hlavní obsah

Gasquet se v Gstaadu utká s Brandsem

Jednou již Richard Gasquet turnaj ve švýcarském Gstaadu dokázal vyhrát. Bylo to v roce 2006, kdy ve finále porazil Feliciana Lopeze. Ve hře o titul je francouzský tenista i letos, ve druhém kole změří síly Němcem Danielem Brandsem.

Foto: Christian Alminana, ČTK/AP

Francouzský tenista Richard Gasquet se raduje z vítězství na turnaji v Nice.

Článek

Rodák z Beziers Gasquet zahájil sezónu postupem do čtvrfinále v Brisbane, poté podlehl až ve finále v Sydney Kypřanu Baghdatisovi. Do čtvrtfinále se čtyřiadvacetiletý tenista probojoval v Casablance a Bělehradě, z vítězství se radoval na challengeru v Bordeaux a na podniku v Nice.

Třiadvacetiletý Brands zahájil sezónu pěti porážkami v prvním kole, poté v Delray Beach postoupil do druhého kola. Lepší výsledky měl na challengerech - vyhrál v Monze, ve čtvrtfinále vypadl v Římě a v Tunisu prohrál až ve finále. Nejlepším výsledkem je postup do čtvrtého kola Wimbledonu. Naposledy rodák z Deggendrofu prohrál v prvním kole v Bastadu v domácím Vinciguerrou.

Oba tenisté se v kariéře ještě neutkali. Vítěz námi vybraného zápasu v dalším kole narazí na lepšího z dvojice Montanes (4-Španělsko) – Haider-Maurer (Rakousko).

Na vítězství Gasqueta si můžete vsadit v kursu 1,26, na výhru Brandse vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,15.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články