Hlavní obsah

Nováček z Ústí se chystá na Liberec, který chce odčinit porážku z Plzní

Páteční předehrávka 3. kola Gambrinus ligy slibuje zajímavou podívanou. Prvoligový nováček z Ústí nad Labem v minulém kole vyhrál na hřišti Brna a po dvou kolech má stejnou bilanci jako mistrovská Sparta. Severočeši změří síly s Libercem, který naposledy podlehl Plzni a na první vítězství v nové sezóně stále čeká.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Roztržka mezi fotbalisty Plzně a Liberce - ilustrační foto

Článek

Ústí nad Labem v prvním kole zaplatilo nováčkovskou daň, s Mladou Boleslaví prohrálo 0:2. Poté se ale Severočeši blýskli, v Brně zvítězili 3:1. Dva jejich góly vstřelil Doležal (jednou z penalty), zbývající trefu obstaral Kraut. Zraněný je Dvořák.

Liberec nejprve remizoval 0:0 v Českých Budějovicích, před týdnem zaspal úvod utkání proti Plzni, které podlehl 2:3. Již ve 3. minutě vedli Západočeši po gólech Rezka a Limberského 2:0, po snížení kanonýra Keriče se podruhé v zápase trefil Rezek. Slovan již jen korigoval proměněnou penaltou Bosančiče. Na marodce jsou Fleišman a Janů.

Na vítězství Ústí nad Labem si můžete vsadit v kursu 3,45, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,05. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama