Hlavní obsah

Domácí favoritku Wozniackou se v Kodani pokusí zastavit Benešová

Nejtěžší možná soupeřka čeká ve druhém kole turnaje v Kodani na Ivetu Benešovou. Česká reprezentantka se utká s domácí nasazenou jedničkou Caroline Wozniackou. Dvacetiletá Dánka v posledním vydání žebříčku WTA vystřídala na třetím místě Američanku Venus Williamsovou.

Foto: Michael Caronna, Reuters

Iveta Benešová

Článek

Rodačka z Odense Wozniacká v prvním kole nedala šanci Chorvatce Martičové, letos světová trojka postoupila do čtvrtého kola Australian Open. V Indian Wells prohrála až ve finále s Jankovičovou, v Ponte Vedra Beach už přemožitelku nepoznala, následovala semifinálová účast v Charlestonu. Na Roland Garros vypadla ve čtvrtfinále, ve Wimbledonu pak ve čtvrtém kole.

Sedmadvacetiletá Benešová v prvním kole nadělila kanára Rusce Bovinové, letos mostecká rodačka triumfovala na turnaji ve Fesu. Daří se jí i ve čtyřhře, turnajové vítězství slavila v Paříži, Monterrey a Fesu. Naposledy v Bad Gasteinu Benešová, které patří v žebříčku WTA 78. místo, prohrála v prvním kole s Němkou Petkovičovou.

Obě tenistky se utkaly dvakrát, v obou případech zvítězila Wozniacká. Vítězka námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepší z dvojice Barroisová (Německo) – Görgesová (5-Německo).

Na vítězství Wozniacké si můžete vsadit v kursu 1,13, na výhru Benešové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,42.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama