Hlavní obsah

Slovácko hraje opět v Praze, hostí je Bohemka

Jednou už se v aktuální sezóně fotbalisté Slovácka v Praze představili. Ze Sparty odjížděli s prázdnou po pozdním gólu mladíčka Kadlece. Nyní mají další šanci bodovat, v sobotu se představí ve vršovickém Edenu, kde je přivítají Bohemians 1905.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fanoušci fotbalistů Bohemians 1905

Článek

Klokani jsou jedním ze čtyř týmů, který stále čeká na vítězství. Svěřenci trenéra Hoftycha ale dokázali v prvním kole remizovat se Slavií, přestože hráli v oslabení. Poté si přivezli remízu 1:1 z Hradce Králové. Naposledy nestačili v Plzni na domácí Viktorii.

Slovácko může být spokojené. V tabulce je po třech kolech druhé s šesti body, navíc už vstřelilo šest gólů. Nejprve tým z Uherského Hradiště smetl 3:0 Teplice, pak prohrál zmíněný duel na Spartě 1:2, ale naposledy stejným poměrem porazil nováčka z Hradce Králové.

V minulé sezóně Slovácko vyhrálo v Dolíčku gólem Korduly ze 71. minuty, jarní odveta skončila remízou 1:1. Domácí vedli po gólu Ondřejky, sedm minut před koncem vyrovnal Škoda.

Na vítězství Bohemians 1905 si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Slovácka vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,11. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama