Hlavní obsah

Bayern se o německý Superpohár utká se Schalke

V bundeslize fotbalisté Bayernu odolali náporu Schalke, zvítězili i v Německém poháru, v jehož finále rozstříleli 4:0 Brémy. Na úvod nového ročníku se dva favorité nejvyšší německé soutěže utkají o Superpohár.

Foto: Alex Domanski, Reuters

Raúl Gonzáles v dresu Schalke 04

Článek

Bayernu bude chybět hvězdný Arjen Robben, který si přivezl zranění z mistrovství světa. To bossy bavorského velkoklubu rozlítilo a žádají finanční kompenzaci. Novou posilou je reprezentační útočník Mario Gomez.

Schalke v létě ulovilo zvučnou posilu, z Realu Madrid přišel zkušený útočník Raúl. Nováčkem je i Španěl Escudero. Naopak do Janova zamířil Rafinha. V minulé sezóně bundesligy skončilo Schalke druhé, na Bayern ztratilo pět bodů.

V minulé sezóně se oba týmy utkaly v semifinále poháru, jediný gól vstřelil v prodloužení (112.) Robben. V bundeslize skončil listopadový duel v Mnichově remízou 1:1 (30. Van Buyten – 43. Matip), jarní odvetu vyhrál Bayern 2:1 (32. Kurányi – 25. Ribéry, 26. Müller).

Na vítězství Bayernu si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Schalke vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,02. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama