Hlavní obsah

Bayern se v přípravném klání gigantů poměří s Realem

Těžko byste hledali atraktivnější zápas, než který nabídne páteční příprava mezi Bayernem Mnichova a Realem Madrid. Bavorský velkoklub letos přidal další titul do své sbírky a chystá se opět prorazit v Lize mistrů, královský klub ze Španělska bude opět nahánět v posledních letech suverénní Barcelonu.

Foto: čtk

Franz Beckenbauer odpovídá na dotazy novinářů.

Článek

Bayern pojal utkání jako rozlučku se svojí legendou čtyřiašedesátiletým Franzem Beckenbauerem, i když o 33 let pozdější. Po odchodu „Císaře“ do New Yorku totiž Bayern žádný gala-zápas nepořádal. Allianz Aréna je už dlouho vyprodaná. „Franz je největší osobností, jakou kdy Bayern měl,“ vysvětluje na klubových stránkách Karl-Heinz Rummenigge, další klubová ikona.

Bayern se chystá na ostrý start nové sezóny, trenéra van Gaala trápí zranění Arjena Robbena. Nizozemská hvězda si přivezla zdravotní lapálie z mistrovství světa.

Real nově vede José Mourinho, portugalský trenér nedávno z Chelsea získal svého bývalého svěřence a krajana Ricarda Carvalha, Argentince Ángela Di Máriu a ex-stuttgartského Samiho Khediru. Mourinho plánuje nasadit nejsilnější možnou jedenáctku, zraněný je ale brazilský špílmachr Kaká.

Na vítězství bayernu si můžete vsadit v kursu 2,7, na výhru Realu Madrid vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama