Hlavní obsah

Premier League startuje šlágrem dvou favoritů

První kolo Premier League přináší několik šlágrů, program nové sezóny otevře tahák loni čtvrtého Tottenhamu a opět masivně posilujícího Manchesteru City. Ambiciózní tým v minulé sezóně skončil mimo plánovanou nejlepší čtyřku a letos chce po dlouhých 34 letech získat cennou trofej.

Článek

Tottenham může počítat s Garethem Balem, který se již zotavil po zranění nohy. Bolavý stehenní sval nepustí do hry Romana Pavljučenka, mimo zůstává i Jonathan Woodgate. Jedinou letní posilou je brazilský záložník Sandro.

Manchester City znovu v létě utrácel, šanci by měly dostat nové posily Yaya Touré, David Silva, Jerome Boateng a Aleksandar Kolarov. Jedničkou by měl být zkušený Shay Given. Navíc se jedná o příchodu Milnera a Balotelliho.

Citizens prohráli s Tottenhamem víckrát, než proti jakémukoliv jinému prvoligovému soupeři od vzniku Premier League (19). Kohouty v posledních 12 utkáních porazili jedinkrát (2008), zbývajících jedenáct duelů vyhrál Tottenham.

Na vítězství Tottenhamu si můžete vsadit v kursu 2,34, na výhru Manchesteru City vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,88. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,11.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama