Hlavní obsah

Ostrava hodlá s Olomoucí odčinit debakl ze Sparty

S cílem odčinit čtyřgólový debakl z posledního kola na Spartě jdou do jediného sobotního utkání Gambrinus ligy fotbalisté Ostravy. Baníkovci ale hostí dosud neporaženou Olomouc, které patří v tabulce druhé místo.

Foto: Vladislav Galgonek, ČTK

Brankář Plzně Michal Daněk (vlevo) a Michal Hubník ze Sigmy - archivní foto

Článek

Ostrava je devátá, porážka na Spartě byla první v sezóně. Předtím svěřenci trenéra Koubka remizovali v Příbrami a proti Slavii, Brno hladce zdolali 3:0. Hrát po vyloučení na Spartě nemůže útočník Varadi, zraněný je špílmachr Lukeš.

Olomouc oba venkovní zápasy v sezóně remizovala, v Plzni 2:2 a v Příbrami 0:0. Doma ale roznesla silný Jablonec 4:1 a v minulém kole porazila Sigma nováčka z Ústí nad Labem 3:0. Daří se útočníkům, kteří vstřelili osm z devíti gólů. Třikrát se prosadil Michal Hubník. Na marodce je Ordoš.

Podzimní zápas v Olomouci skončil bezgólovou remízou, vzájemný zápas v Ostravě vyhrál Baník po trefách Ličky a Krauta 2:0.

Na vítězství Ostravy si můžete vsadit v kursu 2,4, na výhru Olomouce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama