Hlavní obsah

Čechova Chelsea zahajuje boj o obhajobu proti Bednářovu WBA

Souboj dvou týmů s českými zástupci přináší první kolo Premier League. Obhájce titulu Chelsea se utká s West Bromwichem Albion, jehož dres obléká český reprezentant Roman Bednář. Útočníkovi hostí by měl po zranění již čelit brankář Petr Čech. Chelsea vyhrála zahajovací zápas ligového ročníku v posledních osmi letech.

Foto: Nigel Roddis , Reuters

Fotbalisté londýnské Chelsea s pohárem pro vítěze Premier League.

Článek

Kouč Chelsea Ancellotti může počítat i s uzdraveným stoperem Alexem. Otázkou zůstává nasazení Lamparda, který si poranil kotník v přípravném utkání reprezentace proti Maďarsku, i kanonýra Drogby. Chelsea nemá za sebou vydařenou přípravu, prohrála tři zápasy a navíc ve finále Community Shieldu podlehla Manchesteru United.

Navrátilec do Premier League West Bromwich doufá v nasazení Dorranse, jehož trápí tříslo. Potíže se stehenním svalem již překonal Ibanez. WBA se na Chelsea nedaří, prohrál všech osm předchozích vzájemných utkání. Naposledy na Stamford Bridge „Baggies“ zvítězili v roce 1978.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,17, na výhru WBA vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 15,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,72.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama