Hlavní obsah

Karviná v souboji stoprocentních hostí Duklu

Duelem v prvních dvou kolech maximálně úspěšných týmů je sobotní duel Karviné s pražskou Duklou. Vítěz udrží kontakt se Zlínem, který zatím jako jediný vyhrál všechny tři zápasy.

Foto: Drahoslav Ramík, ČTK

Karvinský fotbalista Marcel Pavlík (vpravo) oslavuje se spoluhráčem Elvistem Cikuem gól v pohárovém utkání proti Slavii - ilustrační foto.

Článek

Karviná si naposledy přivezla vítězství 3:1 z Hlučína, dvakrát se prosadila už v úvodních osmi minutách (Mišinský, Milosavljev), třetí trefu přidal Gonda v 51. minutě. Sezónu domácí zahájili vysokým vítězstvím 4:0 nad Mostem. V létě Karviná získala z Ostravy obránce Tchuře, hvězdou je veterán Slončík.

Dukla v minulém kole porazila Jihlavu 3:1, dvakrát se trefil Kamerunec Chigou. Předtím Pražané vyhráli 2:0 v Čáslavi (6. Svatonský, 90.+2 Chigou). „Soupeře řadím mezi největší favority druhé ligy. Do ofenzivy je to velice nebezpečné mužstvo, navíc hrají doma,“ říká na klubových stránkách trenér Luboš Kozel.

Na vítězství Karviné si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Dukly vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama