Hlavní obsah

Liberec doufá v probuzení, na Slavii je ale outsiderem

Hrozivý start nové sezóny mají za sebou fotbalisté Liberce. Severočeši v prvních čtyřech kolech nepoznali chuť vítězství a se třemi body mají za sebou jen zoufalé Brno a Teplice. Další šanci na první vítězství má Slovan v neděli, kdy se představí na hřišti Slavie.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Roztržka mezi fotbalisty Plzně a Liberce

Článek

Sešívaní mohou být spokojení, na svém kontě mají osm bodů a jsou v kontaktu se špičkou tabulky. Slavia po úvodních remízách s Bohemians 1905 a v Ostravě porazila Mladou Boleslav a naposledy otočila utkání v Brně. Navíc mohou svěřenci trenéra Jarolíma počítat s výraznější podporou fanoušků, kteří ukončili bojkot domácích utkání.

Liberečtí fotbalisté v týdnu pomáhali při povodních na severu Čech, v posledním kole jim vítězství v derby nad Jabloncem sebral gól Pitáka z 85. minuty. S Plzní Slovan prohrál 2:3, oba jeho venkovní zápasy skončily bezgólovou remízou.

V minulé sezóně Slavia rychle vedla v Liberci po trefě Belaida, po osmi minutách vyrovnal Gerbe Selassie. Jarní odvetu sešívaní doma nezvládli, Slovan si odvezl vítězství 2:0. Góly stříleli Kerič a Vulin. Slávisté nezdolali Liberec v posledních čtyřech utkáních.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama