Hlavní obsah

Kanonýři s Rosickým startují sezónu v Liverpoolu

Šlágr Premier League přináší hned první kolo prestižní anglické soutěže. Fotbalisté Arsenalu s českým záložníkem Tomášem Rosickým se představí v Liverpoolu, který nově vede Roy Hodgson.

Foto: Simon Dawson, ČTK/AP

Tomáš Rosický

Článek

Ten nahradil na střídačce Rafu Beníteze a těšit jej může, že v kádru zůstal Fernando Torres. Španělský kanonýr se již zotavil ze zranění třísla a je připravený nastoupit. Do hry by mohla zasáhnout i čerstvá posila z Juventusu Christian Poulsen, stejně jako anglický reprezentant Joe Cole. Kotník nepustí do hry slovenského stopera Škrtela.

Hosté doufají v nasazení Fábregase a van Persieho, které trápily zdravotní potíže. K dispozici jsou letní posily Marouane Chamakh a Laurent Koscielny. Na marodce jsou Bendtner, Djourou a po hrozivé zlomenině v minulé sezóně stále mladíček Ramsey.

V minulé sezóně oba vzájemné zápasy vyhrál Arsenal, v dlouhodobé bilanci má lehce navrch Liverpool. Ten vyhrál 68x, Kanonýři se radovali 60x. Ve 40 případech skončil zápas nerozhodně. V Premier League ale Liverpool porazil Arsenal jen ve třech zápasech z posledních 18.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 2,42, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,84. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,01.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama