Hlavní obsah

Brno jde za prvními body, Boleslav nehodlá ztratit kontakt s čelem

Jediný tým v Gambrinus lize měl po čtyřech kolech na svém kontě hrozivou nulu. Fotbalisté Brna prohráli kvarteto svých utkání, o první body se pokusí v pondělní dohrávce proti Mladé Boleslavi. Středočeši mají na svém kontě sedm bodů a chtějí udržet kontakt s nejlepšími.

Foto: Igor Šefr, ČTK

Brněnský Richard Dostálek (čelem) děkuje za gólovou přihrávku svému spoluhráči Tomáši Okleťkovi - ilustrační foto.

Článek

Brno trápí zejména děravá obrana, deset inkasovaných gólů je s přehledem nejvíc z prvoligové šestnáctky. Defenzívu by měl zlepšit příchod stopera Michala Hubníka, který přišel na půlroční hostování z Olomouce. Stejně tak Moravané získali z Jablonce záložníka Tomáše Michálka.

Zbrojovka nejprve prohrála v Jablonci 0:1, pak ji před vlastními fanoušky překvapil nováček z Ústí nad Labem. Následovala hladká porážka 0:3 v Ostravě a naposledy svěřencům trenéra Večeři nestačilo ani vedení 2:0 nad Slavií. Pražané během 17 minut otočili skóre.

Mladá Boleslav přišla o Ludovica Silvestreho, který přestoupil do týmu Premier League Blackpoolu. Středočeši v sezóně prohráli jen na Slavii (0:1) jinak porazili Ústí nad Labem a Příbram. Nerozhodně skončil jejich zápas proti Českým Budějovicím.

V minulé sezóně skončil vzájemný zápas bezgólovou remízou, na jaře pak brněnští fanoušci viděli gólů pět. Tři ale skončily v domácí síti. Vítězný gól vstřelil v 86. minutě Kalina, Brno hrálo od 73. minuty bez vyloučeného Dostálka.

Na vítězství Brna si můžete vsadit v kursu 2,55, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,65. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama