Hlavní obsah

Rudí ďáblové zahajují útok na titul, hostí navrátilce z Newcastlu

Zpět na pozici nejlepšího týmu Anglie se letos chtějí vrátit fotbalisté Manchesteru United. Rudí ďáblové se v minulé sezóně museli sklonit před Chelsea, kterou ovšem svěřenci trenéra Fergusona nedávno porazili 3:1 ve finále Community Shieldu. V pondělním prvním kole se Manchester utká s navrátilcem do Premier League – Newcastlem.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Javier Hernández se raduje z gólu, který vstřelil Chelsea v Community Shield.

Článek

Fanoušky Manchester United může těšit forma nové posily ofenzívy – Javiera Hernándeze, který svoji rychle ukázal produktivitu. Na marodce jsou Hargreaves a Anderson, do hry nezasáhne ani stoper Ferdinand.

Newcastle se do nejvyšší soutěže vrací po roční přestávce v druhé lize a atraktivnějšího soupeře si na úvod ligy nemohl přát. V pořádku je už bývalý útočník United Alan Smith, stejně jako Andy Carroll. Mimo zůstává čtveřice Best, Simpson, Taylor a Gosling.

Dvanáct z posledních 15 vzájemných utkání vyhrál Manchester United, poslední ligový duel na Old Trafford ale skončil remízou 1:1. Newcastle se z vítězství na hřišti Manchesteru United neradoval od únoru 1972.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,21, na výhru Newcastlu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 14. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,94.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama