Hlavní obsah

Bundesliga startuje duelem dvou posledních šampionů

Soubojem aktuálního mistra Německa – Bayernu Mnichov – s jeho předchůdcem z Wolfsburgu se rozběhne nový ročník fotbalové bundesligy. Nejvyšší soutěž našich sousedů tak zahájí nesmírně atraktivní duel.

Foto: Morris Mac Matzen, Reuters

Fotbalisté Bayernu Mnichov oslavují německý titul

Článek

Bayern v týdnu neměl potíže s postupem z prvního kola Německého poháru, k vítězství 4:0 na hřišti Germanie Windeck mu stačily čtyři minuty. Týmu z páté ligy ale dal dva góly až v závěru první půle, prosadili se Klose (44.) a Ribéry (45.). V závěru stanovili konečné skóre Kroos (84.) a Goméz (85.). Reprezentant Kroos je novou posilou z Leverkusenu, z Estudiantes Buenos Aires přišel Jose Ernesto Sosa. Naopak kádr opustili Toni, Lell a Rensing.

Wolfsburg v poháru zvítězil v Münsteru nad Preussenem jen 2:1, když všechny góly padly v poslední desetiminutovce. Nejprve otevřel skóre Cícero, vlastním gólem srovnal Džeko. Favoritovi vítězství zařídila trefa Grafiteho z 88. minuty. Udržet se podařilo kanonýra Džeka, ze sestupující Herthy přišel reprezentant Arne Friedrich.

V minulé sezóně Bayern porazil doma Wolfsburg 3:0, dvakrát se trefil Robben, skóre otevřel Goméz. Jarní odvetu ve Wolfsburgu domácí prohráli 1:3. Již ve druhém minutě se trefil Robben, zvyšovali Van Buyten a Ribéry. V poslední minutě vstřelil čestný úspěch Grafite.

Na vítězství Bayernu si můžete vsadit v kursu 1,57, na výhru Wolfsburgu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,68.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama