Hlavní obsah

Aston Villa může zklamání z Evropské ligy zahnat v domácí soutěži

Překvapivé vypadnutí s Rapidem Vídeň museli ve čtvrtek strávit fanoušci Aston Villy. Ta doma prohrála s Rakušany 2:3 a do základní skupiny Evropské ligy se neprobojovala. Nyní si svěřenci trenéra MacDonalda mohou zlepšit náladu v Premier League, v níž hostí Everton.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Aston Villa doufá v nasazení útočníka Agbonlahora, který si poranil lýtko při čtvrteční porážce s Rapidem Vídeň v Evropské lize. John Carew vstřelil Evertonu v posledních pěti ligových zápasech čtyři góly. V minulém kole si „Villans“ odvezli debakl 0:6 z Newcastlu.

Zranění nohy nejspíše nepustí do hry kapitána Evertonu Phila Nevilla, potíže má i Joseph Yobo. Na marodce s kolenem je Anichebe. Hosté v prvních dvou kolech získali jediný bod a pokud nezvítězí, bude to jejich nejhorší start za posledních deset let. Naposledy Everton remizoval 1:1 s Wolverhamptonem.

Poslední tři vzájemné zápasy skončily nerozhodně, téměř vyrovnaná je i historická bilance. Ze 190 vzájemných utkání Aston Villa vyhrála 71, Everton pak 70. Žádné dva jiné kluby se v Premier League nestřetly víckrát. Z posledních osmi zápasů domácí tři vyhráli a pět skončilo nerozhodně.

Na vítězství Aston Villy si můžete vsadit v kursu 2,56, na výhru Birminghamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,71. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama