Hlavní obsah

Stuttgart hostí Dortmund, oba chtějí odčinit úvodní porážku

Těžkého soupeře mají ve druhém kole bundesligy fotbalisté Dortmundu. Ti zajíždějí do Stuttgartu, kde se jim dlouhodobě příliš nedaří. Jen osmkrát z dvaapadesáti případů tam dokázali zvítězit. Navíc oba týmy v prvním kole nového ročníku prohrály, takže potřebují zabrat.

Foto: Michaela Rehle, Reuters

Ciprian Marica se raduje z branky Stuttgartu - archivní foto.

Článek

Stuttgart bude postrádat nové posily Degena a Audela. Mimo jsou i kapitán Delpierre a Celozzi. Kádr po sezóně opustily opory Hleb, Khedira a Hilbert. Ve čtvrtek VFB remizovalo 2:2 se Slovanem Bratislava a probojovalo se do skupinové fáze Evropské ligy. V prvním kole Stuttgart překvapivě prohrál 0:2 v Mohuči.

Dortmund také neměl úspěšný start, doma podlehl 0:2 Leverkusenu. V 19. minutě otevřel skóre Barnetta, o pouhé tři minuty později zvýšil Augusto. Stejně jako soupeř se Borussia probojovala do základní fáze Evropské ligy. Zraněný jsou Blaszczykovski a Brazilec Dede.

A vítězství Stuttgartu si můžete vsadit v kursu 2,5, na výhru Dortmundu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,75. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,05.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články