Hlavní obsah

Berdycha v New Yorku čeká nepříjemný Llodra

Těžko si podle svých slov mohl Tomáš Berdych pro první zápas US Open přát těžšího soupeře. V New Yorku po dvoutýdenní přestávce změří síly s Francouzem Michaelem Llodrou, který podle Berdycha dokáže porazit kohokoliv.

Foto: Jacquelyn Martin, ČTK/AP

Tomáš Berdych při utkání s Dmitrijem Tursunovem na turnaji ve Washingtonu.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Berdych je světovou sedmičkou a podle některých by mohl být v New Yorku černým koněm. Na grandslamech se mu navíc letos výjimečně daří. Na Roland Garros postoupil do semifinále, ve Wimbledonu pak prohrál až ve finále s Nadalem. Naposledy v Cincinnati skončil ve třetím kole.

Pařížský rodák Llodra je v žebříčku ATP na 35. místě, na US Open je tedy těsně pod nasazenými pozicemi. Letos třicetiletý tenista vyhrál turnaje v Marseille a Eastbourne, ve čtvrtfinále vypadl v Queen’s Clubu. Na challengeru v Bordeaux prohrál ve finále s krajanem Gasquetem.

Oba tenisté se utkali třikrát, ve dvou případech zvítězil Berdych. Naposledy ale v roce 2007, o rok později na Roland Garros uspěl Llodra. Vítěz námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepšího z dvojice Hanescu (Rumunsko) – Berlocq (Argentina).

Na vítězství Berdycha si můžete vsadit v kursu 1,14, na výhru Llodry vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,28.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama