Hlavní obsah

Rozjetá Šarapovová se na US Open utká se světovou dvojkou Wozniackou

Ve skvělé formě se na US open prezentuje Maria Šarapovová. Ruská tenistka ve třetím kole smetla domácí osmnáctiletou naději Carapaovou dvakrát 6:0 a v boji o čtvrtfinále změří síly s nejvýše nasazenou Dánkou Caroline Wozniackou. Světová dvojka nedala šanci Chan Zung-Zan z Tchaj-Wanu.

Foto: Lance Murphey, ČTK/AP

Ruská tenistka Maria Šarapovová na turnaji v Memphisu

Článek

Dvacetiletá Wozniacká při neúčasti Sereny Williamsové plní roli turnajové jedničky, sezónu rodačka z Odense odstartovala postupem do čtvrtého kola Australian Open. Z celkového vítězství se radovala v Ponte Vedra Beach, Kodani, Montrealu a New Havenu, v posledních týdnech je tedy v parádní formě.

Daří se i někdejší světové jedničce Šarapovové, které v New Yorku zatím sebrala set jen v prvním kole Australanka Grothová. Letos třiadvacetiletá tenistka vyhrála turnaj v Memphisu a Štrasburku. Po finálové účasti v Cincinnati se musela pro zranění nohy odhlásit z turnaje v Montrealu.

Obě tenistky se utkaly dvakrát, oba zápasy v roce 2008 vyhrála Šarapovová. Vítězka námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepší z dvojice Kuzněcovová (11-Rusko) – Cibulková (Slovensko).

Na vítězství Wozniacké si můžete vsadit v kursu 1,8, stejný kurs 1,8 vypsali bookmakeři Tipsportu na výhru Šarapovové.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články