Hlavní obsah

Prvoligové Znojmo se o Tipsport Cup utká s vítězem základní části ELH Plzní

Papírově by mělo být finále Tipsport Cupu jasnou záležitostí. Hokejisté Plzně, vítěz základní části posledního ročníku extraligy, změří síly se Znojmem. Ale pozor, prvoligový tým už dokázal letní pohár vyhrát.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Plzeňský Tomáš Vlasák se raduje se svým spoluhráčem Martinem Strakou.

Článek

Plzeň po sezoně opustila trojice Kanaďanů, ale přišlo hned pět zámořských posil. Beci Slaney a St. Pierre, útok posílí Johnson, Lammers a Langfeld. Ti by měli zaručit, že Indiáni budou dále praktikovat agresivní hokej, zvláště před vlastními diváky tak úspěšný. Brankářskou jedničkou bude Petr Přikryl, záda mu bude krýt veterán Dušan Salfický.

V poslední přípravě Západočeši na turnaji v německém Weisswasseru porazili Polsko 3:2, góly vstřelili Vostřák, Obdržálek a Lev. Předtím Plzeň rozstřílela Lausitzer Foxes 9:2. V semifinále Tipsport Cupu Indiáni porazili Třinec.

Znojmo je v poháru postrachem extraligových celků, porazilo již čtyři. V semifinále TC Orli porazili Mladou Boleslav po samostatných nájezdech, rozhodující proměnil Tomáš Hradecký.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 1,35, na výhru Znojma vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama