Hlavní obsah

Wozniacká se blíží trůnu pro světovou jedničku, zastavit ji může Zvonarevová

Vydatně stahuje Caroline Wozniacká náskok světové jedničky Sereny Williamsové na čele žebříčku WTA. Dánská tenistka je už v semifinále US Open, kde domácí Američanka chybí. Vítězství na grandslamu je navíc i lukrativní záležitostí, hraje se o více než deset milionů dolarů. V semifinále se Wozniacká utká s Ruskou Věrou Zvonarevovou.

Foto: ČTK/AP

Věra Zvonarevová oslavuje postup do semifinále US Open

Článek

Wozniacká ve čtvrtfinále vyřadila Slovenku Cibulkovou, sezónu rodačka z Odense odstartovala postupem do čtvrtého kola Australian Open. Z celkového vítězství se radovala v Ponte Vedra Beach, Kodani, Montrealu a New Havenu.

Zvonarevová ve čtvrtfinále vyřadila Estonku Kanepiovou, která se nebyla schopná poprat s nepříznivými povětrnostními podmínkami. Turnajová sedmička si tak dala pěkný dárek k úterním šestadvacetinám. Letos moskevská rodačka triumfovala v Pattaya City, až ve finále prohrála ve Wimbledonu a naposledy v Montrealu (s Wozniackou).

Obě tenistky se utkaly čtyřikrát, každá vyhrála dvakrát. Vítězka námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepší z dvojice Venus Williamsová (3-USA) – Clijstersová (2-Belgie).

Na vítězství Wozniacké si můžete vsadit v kursu 1,34, na výhru Zvonarevové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,74.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama