Hlavní obsah

Nováček z Hradce může po Spartě obrat o body i Slavii

Jedno z pražských „S“ už fotbalisté Hradce Králové překvapili. V úvodním kole nováček první ligy udolal mistrovskou Spartu. Na východ Čech po reprezentační přestávce míří pražská Slavia. A nerada by dopadla jako její největší rival.

Foto: Jakub Macháček, ČTK

Václav Pilař (vlevo) z Hradce a Jakub Navrátil z Plzně při ligovém utkání.

Článek

Hradec Králové patří doma k lepším týmům Gambrinus ligy, ze čtyř utkání dokázal vytěžit sedm bodů. Podle představitelů klubu je zájem fanoušků o vstupenky větší, než na Spartu. Dá se tedy očekávat bouřlivé prostředí. Šrámy z reprezentační jednadvacítky si léčí opora Pilař, nastoupit by mohl hradecký odchovanec Piták. Pokud se podaří dotáhnout jeho příchod z Jablonce.

Slavia zatím předvádí rozpačité výkony, dokonce má záporné skóre. Na to nebyli příznivci sešívaných zvyklí. Příjemným překvapením je nová posila Kisel, která už vstřelila čtyři góly. Trenér Jarolím řeší dilema s brankáři. Finský mladíček Jaakkola chyboval v posledním utkání s Olomoucí, fit už je veterán Vaniak. Čerstvou posilou z Udine je Zlámal.

Na vítězství Hradce Králové si můžete vsadit v kursu 3,21, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama