Hlavní obsah

Favorizovaná Barcelona na úvod LM přivítá Panathinaikos

Start sezony fotbalistům Barcelony příliš nevyšel, přesto je katalánský celek jako semifinalista posledních dvou ročníků jedním z největších favoritů Ligy mistrů. Nejprestižnější evropská soutěž zahajuje svoji skupinovou fázi a svěřenci trenéra Guardioly se utkají s řeckým Panathinaikosem Atény.

Foto: David Ramos, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Barcelona o víkendu senzačně doma prohrála s nováčkem z Alicante 0:2, oba góly Herculesu vstřelila letní paraguayská posila Nelson Valdez. V prvním kole Katalánci bez problémů porazili Santander 3:0. V domácím dresu se nedařilo bývalému fotbalistovi Liverpoolu Javieru Mascheranovi. V posledních třech ročnících Barcelona pokaždé svoji základní skupinu vyhrála.

Panathinaikos se do Champions League vrací po roční přestávce, nejlepšího výsledku Řekové dosáhli v sezoně 2001/02, kdy postoupili do čtvrtfinále.

V něm je ale vyřadila právě Barcelona, která po prohře 0:1 v Aténách zvítězila doma 3:1. V sezoně 2005/06 Barcelona doma smetla Panathinaikos 5:0, pro aténský klub to byla historicky nejhorší porážka v LM.

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 1,13, na výhru Panathinaikosu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 12,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 6,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama