Hlavní obsah

Lídr z Plzně hájí náskok na hřišti vicemistra z Jablonce

Zatím mají fotbalisté Plzně sezonu skvěle rozjetou, pokazit si ji nechtějí ani v páteční předehrávce Gambrinus ligy na hřišti Jablonce. Úřadující vicemistr ale nijak nezáří, přestože je v tabulce na pátém místě. Na Západočechy ale po osmi kolech ztrácí propastných jedenáct bodů.

Foto: Petr Eret, ČTK

Hráči Plzně se před vyprodanými tribunami radují z výhry 7:0 nad Ústím.

Článek

Jablonec se trápí venku, kde ve čtyřech zápasech získal jediný bod při skóre 2:7. Před vlastními fanoušky je to ale zcela jiný tým, ke třem vítězstvím přidal jednu remízu. Stejně kvalitní bilanci mají čtyři další týmy. V minulém kole svěřenci trenéra Komňackého prohráli šlágr na Spartě 0:1.

Plzeň si s chutí zastřílela proti nešťastnému nováčkovi z Ústí nad Labem, kterému nasázela sedm gólů. Na hřištích soupeře letos Západočeši vyhráli všechny čtyři duely při skóre 10:2. V průměru svěřenci trenéra Vrby vstřelí soupeři tři góly.

V minulé sezoně Plzeň zvítězila v Jablonci gólem Rajtorala, který byl poté po necelé hodině vyloučený. Jarní odveta ve Štruncových sadech skončila remízou 1:1. Skóre otevřel Střihavka, po přestávce vyrovnal Lafata. V květnovém finále Ondrášovka Cupu Plzeň porazila Jablonec 2:1.

Na vítězství Jablonce si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu stejný kurs 2,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama