Hlavní obsah

Zoufalá Ostrava se může chytit v souboji s nováčkem

Přestože si fanoušci Ostravy mysleli, že hůř být nemůže, jejich oblíbenci je přesvědčili o opaku. V minulém kole Baník klesl na poslední místo Gambrinus ligy, v týdny pak ostudně vypadl z Ondrášovka Cupu na trávníku třetiligového Slavičína. Šanci vylepšit si reputaci mají svěřenci trenéra Koubka v sobotním duelu proti Hradci Králové.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zklamaný obránce Baníku Ostrava Aleš Neuwirth

Článek

Mizerné výkony Ostravy jsou jedním z velkých překvapení úvodu sezony, v minulém kole Baník prohrál vysoko 1:4 v Liberci. Jediný gól vstřelil Šmejkal. Po vyřazení ve Slavičíně navíc hráči schytali pár strkanců od vlastních příznivců, atmosféra v týmu je značně napjatá. V disciplinárním trestu je Marek.

Hradec Králové musel zapomenout na posilu v podobě svého bývalého odchovance Karla Pitáka. Ten není spokojený v Jablonci, a tak si domluvil hostování na východě Čech. Protože ale ze Salcburku přišel do Jablonce v polovině července, nesplnil tak podmínku účinkování minimálně tří měsíců, takže z transferu do Hradce sešlo. Východočeši v minulém kole remizovali se Slavií 0:0, z hřišť soupeřů si dovezli jen bod z Českých Budějovic.

Na vítězství Ostravy si můžete vsadit v kursu 1,55, na výhru Hradce Králové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama