Hlavní obsah

Liverpool ve šlágru PL hraje v Manchesteru s United

Neztratit kontakt s vedoucí Chelsea – to je hlavní cíl fotbalistů Manchesteru United v úvodu sezony. Na doposud suverénní Londýňany ztrácejí svěřenci trenéra Fergusona čtyři body. V neděli navíc na Old Trafford přivítají nebezpečný Liverpool, který nutně potřebuje bodovat.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Fotbalisté Manchesteru United se radují z branky Naniho (druhý zprava).

Článek

Manchester v minulém kole ztratil vyhraný zápas, v Evertonu domácí dvěma góly v nastavení vyrovnali na 3:3. Nerozhodně skončil i duel Manchesteru United v Lize mistrů, bod si po bezbrankové remíze odvezli skotští Glasgow Rangers. Na marodce jsou Carrick, Hargeeaves a Valencia, první start v sezoně si může připsat Rio Ferdinand.

Liverpool je u dna tabulky, ale v týdnu si zlepšil náladu kanonádou 4:1 proti Steaue Bukurešť v Evropské lize. V domácí soutěži naposledy svěřenci trenéra Hodgsona remizovali v Birminghamu. Nastoupit nemohou Aurelio a Kuijt.

Vzájemná bilance je celkem vyrovnaná. Manchester vyhrál 69x, Liverpool 60x a 50 skončil zápas nerozhodně. Ale jen jediný z posledních dvaceti ligových duelů skončil remízou.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,67, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,46.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama