Hlavní obsah

Sparta je na Slavii favoritem, ti to ale v derby mívají těžké

Favoritem jsou podle bookmakerů Tipsportu fotbalisté Sparty v pondělním derby na trávníku Slavie. Sešívaným se nedaří, z osmi zápasů vyhráli jen dva. Letenští si zvedli sebevědomí vítězstvím v Evropské lize nad Palermem, v tabulce se mohou na bod přiblížit druhé Olomouci.

Článek

Slavia se doma potýká se špatnou koncovkou, tři góly ve třech utkáních je na tým kvalit Slavie málo. V minulém kole svěřenci trenéra Jarolíma jen remizovali 0:0 na hřišti nováčka z Hradce Králové, předtím doma hráli nerozhodně 1:1 s Olomoucí. Zdravotní potíže má zkušený útočník Vlček.

Sparta naposledy udolala Jablonec gólem Kucky z 87. minuty, předtím si s chutí zastřílela v Brně. Zoufalé domácí potupili svěřenci kouče Chovance pěti góly. Oproti duelu s Palermem již mohou nastoupit Vachoušek, Matějovský a Kucka.

V minulé sezoně oba vzájemné ligové duely vyhrála Sparta 1:0. Na podzim v Edenu rozhodl ve 28. minutě Wilfried, v jarní odvetě se prosadil Sionko. Z 34 utkání v nejvyšší české soutěži dokázala Slavia porazit Spartu jen v pěti případech. Letenští zvítězili patnáctkrát.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,73, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama