Hlavní obsah

Kometa opět na úvod sezony tápe, rozzářit se chce proti Litvínovu

Před rokem hokejisté Brna na první vítězství čekali až do 12. kola, letos by neradi podobně tragický start zopakovali. První dva zápasy ale Kometa prohrála a první body by ráda získala v utkání proti Litvínovu.

Foto: René Volfík, ČTK

Zklamaní hokejisté Komety Brno - archivní foto

Článek

Brno v prvním kole prohrálo s Třincem, přestože dvakrát dotáhlo náskok Ocelářů. Na gól nedávné posily Lukáše Krajíčka už Kometa odpověď neměla. Ve druhém kole Brno vedlo díky gólu Ivana Humla v Mladé Boleslavi, ta ale čtyřmi góly ve třetím dějství otočila skóre na konečných 5:2. Na marodce jsou Bičánek, Dlouhý a Dopita.

Litvínov na úvod sezony vyhořel na Slavii, která zvítězila hladce 5:1. Jediný gól Chemiků vstřelil Bojer. Úvodní domácí vystoupení ale Severočeši zvládli, porazili Vítkovice 4:2. Finalista posledního ročníku sice vedl po trefě Šedivého, Jareš s Vopatem otočili skóre. Ve druhé třetině přidali pojistky Jánský s Jenáčkem a bylo rozhodnuto.

Tři ze čtyř utkání v základní části minulého ročníku pro sebe získal Litvínov, Brno zvítězilo jen ve čtvrté čtvrtině.

Na vítězství Brna si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Litvínova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,44. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama