Hlavní obsah

Indiáni musejí zlepšit obranu, hostí vedoucí Liberec

Asi málokdo čekal, že nejpropustnější obranu po třech kolech Tipsport extraligy budou mít hokejisté Plzně. Západočeši, kteří patří k favoritům soutěže, inkasovali hrozivých třináct gólů. Zpevnit obranu chce vítěz základní části posledního ročníku proti Liberci, který je v čele tabulky.

Foto: Petr Eret, ČTK

Útočníci Tomáš Vlasák (vpravo) z Plzně a Pavel Kašpařík z Liberce - archivní foto

Článek

Plzeň ale zároveň vstřelila nejvíce gólů – celkem 14. Řádí podle očekávání první formace – kapitán Martin Straka má na svém kontě sedm bodů (2+5), stejnou bilanci má jeho parťák z útoku Tomáš Vlasák. Třetí v kanadském bodování soutěže je pětibodový bek Kladna Toman.

Liberec na úvod extraligy rozstřílel Zlín 6:3, pak si přivezl výhru 3:1 z Karlových Varů. První body ztratil až v minulém kole ve Vítkovicích. Bílí tygři sice otočili skóre z 0:1 na 2:1, šest minut před koncem vyrovnal druhým gólem v utkání Svačina. V samostatných nájezdech rozhodl Pohl.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 1,88, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,98. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články