Hlavní obsah

Slavia se pokusí chytit na trávníku doma excelujícího Slovácka

Ve složité situaci jsou fotbalisté Slavie. V pondělí prohráli derby se Spartou a jsou nebezpečně blízko pásmu sestupu. Nejistá je i pozice trenéra Jarolíma, který měl od klubového vedení dostat ultimátum v podobě úspěchů v nadcházejících dvou utkáních. V páteční předehrávce se sešívaní představí na Slovácku.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Trenér Slavie Karel Jarolím

Článek

A čeká je těžká práce, Slovácko je v tabulce páté a zejména doma soupeřům nic nedaruje. Ze čtyř utkání tři vyhrálo a jediný bod si odvezl nováček z Ústí nad Labem. V minulém kole celek z Uherského Hradiště zvítězil v Příbrami gólem Jiřího Valenty 1:0. Po čtyřech porážkách to byl první venkovní zisk Slovácka.

Slavia v pondělním derby prohrála se Spartou 1:2, její jediný gól vstřelil Trapp. Letenští ale otočili skóre, vítěznou trefu zařídil Wilfried v předposlední minutě. V těžké pozici je trenér Jarolím, jehož odvolání část tvrdého jádra fanoušků žádá. Mimo Eden vyhrála Slavia jen v Brně.

Na vítězství Slovácka si můžete vsadit v kursu 2,8, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama