Hlavní obsah

Manchester bojuje ve Wiganu a může se přiblížit Chelsea

Důležitý zápas čeká v neděli na fotbalisty Manchesteru United. Ti se představí v nebezpečném Boltonu a rádi by snížili ztrátu na vedoucí Chelsea, která v sobotu klopýtla s Manchesterem City. Bolton si ale rovněž nemůže dovolit rozdávat body.

Článek

V tabulce byli domácí totiž před víkendovými zápasy na dvanácté příčce, jen tři body od sestupových pozic. V minulém kole Wanderers remizovali 1:1 na hřišti Aston Villy, jejich jediný gól vstřelil Davies.

Manchester v minulém kole bodově dotáhl druhý Arsenal, oba týmy měly jedenáct bodů. Mistrovská Chelsea ovšem všech pět úvodních duelů vyhrála a klopýtla až nyní s Manchesterem City. Svěřenci trenéra Fergusona v minulém kole zvládli těžký duel proti Liverpoolu. Přestože byli výrazně lepší, kapitán hostí Gerrard dvěma góly vyrovnal. Rozhodující trefu zařídil vynikající Berbatov, který vstřelil všechny tři góly Manchesteru.

Na vítězství Boltonu si můžete vsadit v kursu 6,7, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,46. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,88.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články