Hlavní obsah

Bílí tygři v souboji o čelo Tipsport extraligy hostí Oceláře

Důležitý zápas přináší pondělní program Tipsport extraligy. Hokejisté Třince se představí na ledě Liberce, a pokud zvítězí, posunou se minimálně na den na první příčku. Dosud vedoucí České Budějovice totiž hrají se Spartou až v úterý. Domácí Bílí tygři ale mají také o motivaci postaráno, v případě výhry po základní hrací době by Oceláře přeskočili.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Libereční hráči Antonín Dušek (vlevo), Andrej Podkonický a Marek Trončinský se radují z prvního gólu v zápase se Slavií.

Článek

Liberec doma dvakrát zvítězil a dvakrát prohrál, v posledním utkání uspěl v Mladé Boleslavi. Výhru 5:3 zařídily tři přesilovkové góly, čtyři asistence posbíral veterán Petr Nedvěd. Dvakrát se prosadil Miloslav Hořava.

Třinec v pátek podlehl Karlovým Varům 3:4 po samostatných nájezdech, alespoň bod mu zajistily dva góly Radka Bonka ve třetí třetině. Na oba nahrával Vojtěch Polák, který je v čele klubové produktivity.

V minulé sezoně Třinec vyhrál tři ze čtyř vzájemných zápasů. Liberec v poslední čtvrtině před vlastními fanoušky zaváhal, když dvakrát inkasoval v posledních pěti minutách a prohrál 2:3. Jinak pokaždé zvítězil domácí tým.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,64. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama