Hlavní obsah

Sparta se už bez veteránů pokusí zvednout v Budějovicích

Na ledě silných Českých Budějovic se pokusí chytit hokejisté Sparty. Pražané patří společně s Plzní ke zklamáním úvodu sezony, jeden z favoritů se krčí u dna tabulky. I proto se klubové vedení rozloučilo s trojicí veteránů – Hlinkou, Hlaváčem a Ručinským.

Foto: Milan Malíček, Právo

Sparťan Jaroslav Hlinka se snaží překonat slávistického brankáře Roberta Slipčenka - archivní foto.

Článek

Jihočeši jsou naopak v pohodě, jakýkoliv bodový zisk je vrátí do čela soutěže. Aktuálně jsou sice druzí, ale jen díky pondělní vysoké výhře Třince v Liberci. Oceláři mají stejně bodů a o jeden odehraný zápas více. Mountfield se může společně s Pardubicemi pyšnit nejlepší obranou, v devíti utkáních inkasoval jen 19 branek. Před vlastními fanoušky vyhrál všechny čtyři zápasy, z toho proti Pardubicím až po samostatných nájezdech.

Sparta je předposlední, za ní je jen zoufalé Kladno. Mimo svůj stadion jsou Pražané bezzubí, jediný bod z pěti zápasů získali za porážku po samostatných nájezdech v Plzni. V minulém kole sparťané prohráli 1:2 v Litvínově, jejich jediný gól vstřelil Výborný.

V minulé sezoně Sparta vyhrála všechny čtyři vzájemné zápasy. Dvakrát se muselo prodlužovat, jednou Pražané zvítězili na jihu Čech vysoko 7:3.

Na vítězství Českých Budějovic si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,53. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama