Hlavní obsah

Federer se v duelu hvězd utká s oblíbeným Söderlingem

Na páteční souboj těžkých vah se těší tenisoví fanoušci. Na podniku série Masters světová trojka Roger Federer střetne s pátým hráčem žebříčku ATP Robinem Söderlingem. A vzájemná bilance jasně hovoří ve prospěch Švýcara – zvítězil v třinácti duelech ze čtrnácti.

Foto: Aly Song, Reuters

Roger Federer smečuje proti Johnu Isnerovi v zápase v Šanghaji.

Článek

Federer zahájil sezonu semifinálovou účastí v Dauhá, poté vyhrál Australian Open. Až ve finále prohrál v Madridu, Halle a Torontu, v Cincinnati už přemožitele nepoznal. Na US Open prohrál s Djokovičem v semifinále.

Rodák z Tibro Söderling letos vyhrál podnik v Rotterdamu, v semifinále skončil v Barceloně, na Roland Garros a v Bastadu. Po čtvrtfinále na US Open vyhrál obě své dvouhry v Davis Cupu proti Itálii, naposledy v Kuala Lumpuru skončil ve čtvrtfinále.

Oba tenisté se utkali čtrnáctkrát, jen v jednom případě (letos na Roland Garros) dokázal Söderling vyhrát. Ostatních 13 zápasů (včetně posledního na US Open) pro sebe získal Federer. Vítěz námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepšího z dvojice Garcia-Lopez (Španělsko) – Djokovič (2-Srbsko).

Na vítězství Federera si můžete vsadit v kursu 1,22, na výhru Söderlinga vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,43.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama