Hlavní obsah

Třinec ve šlágru Tipsport extraligy přivítá hokejisty Slavie

Jednoznačným tahákem pátečního 11. kola Tipsport extraligy je zápas druhé Třince se čtvrtou Slavií. Domácí Slezané se v případě porážky Českých Budějovic a tříbodového zisku proti Slavii mohou posunout do čela soutěže.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Marek Tomica ze Slavie (vlevo) bojuje o puk s Danielem Semanem z Třince - archivní foto.

Článek

Oceláři se mohou pochlubit nejproduktivnější ofenzívou, soupeřům již nasázeli 36 gólů. V minulém kole se Třinec blýskl v Liberci, který smetl 5:0. Dvakrát se trefil Růžička, stejně se vedlo Bryanu McGregorovi – šestadvacetiletý Kanaďan přidal dvě asistence.

Slavii bodově táhne Michal Vondrka, který k sedmi gólům přidal pět nahrávek. Pražané poslední tři zápasy vyhráli, naposledy si doma poradili s Kladnem. Čisté konto při výhře 3:0 vychytal ex-kladenský Miroslav Kopřiva.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V minulé sezoně vyhrál Třinec všechny čtyři vzájemné zápasy v základní části.

Na vítězství Třince si můžete vsadit v kursu 1,88, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,98. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama