Hlavní obsah

Klokani hostí Liberec, ten může vyhrát v Edenu už podruhé na podzim

Po pro české fotbalisty úspěšné reprezentační přestávce se opět rozbíhá nejvyšší tuzemská soutěž. V páteční předehrávce Bohemians 1905 přivítají v Edenu fotbalisty Liberce, kteří ve vršovickém Edenu před dvěma měsíci porazili Slavii.

Foto: Stanislav Zbyněk, ČTK

Transparent fanoušků Bohemians před stadionem v Edenu - ilustrační foto.

Článek

Ve slávistickém stadionu hraje i Bohemka a doma se jí daří více než sešívaným. Z pěti utkání dva vyhrála a tři remizovala. Naposledy Klokani prohráli v Mladé Boleslavi 2:3, svým druhým gólem v zápase rozhodl z penalty v nastavení Řezníček. Oba góly Bohemians 1905 vstřelil Hartig.

Liberec sice v 5. kole na Slavii zvítězil, od té doby ale na hřištích soupeřů třikrát prohrál při hrozivém skóre 1:8. Před dvěma týdny prohráli Severočeši v Teplicích, jejichž jediný gól vstřelil Kalivoda z penalty.

V minulé sezoně Liberec vyhrál v Dolíčku díky gólu Blažka, jarní odveta skončila nerozhodně 1:1. Klokani vedli po trefě Bálka, vyrovnání zařídil Kelič.

Na vítězství Bohemians 1905 si můžete vsadit v kursu 2,65, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,65. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama