Hlavní obsah

Poslední Brno doufá v překvapivý zisk na trávníku lídra z Plzně

Kolosální propast je mezi soupeři v nedělním 12. kole Gambrinus ligy. Lídr nejvyšší soutěže z Plzně má před svým soupeřem z Brna dvaadvacetibodový náskok, jako jediný z prvoligového pelotonu zatím nepoznal hořkost porážky.

Foto: Petr Eret, ČTK

Hráči Plzně se před vyprodanými tribunami radují z výhry 7:0 nad Ústím.

Článek

Západočeši si v reprezentační přestávce bez problémů zajistili postup do 3. kola Ondrášovka Cupu, zvítězili ve Vlašimi 2:0. V lize svěřenci trenéra Vrby jen remizovali s Olomoucí, zbývajících deset duelů vyhráli. Soupeřům nastříleli úctyhodných 29 gólů. Čtrnáct z nich zařídila dvojice Rezek – Kolář. Druhý zmíněný by ale po zranění v obličeji neměl proti Brnu hrát.

Brno má šanci poskočit ze sestupových pozic. Muselo by ovšem v Plzni zvítězit a zároveň by nováček z Ústí nad Labem musel remizovat se Slavií. Brňané po dvou zářijových vítězstvích opět upadli do letargie, prohráli v Liberci a naposledy doma s nováčkem z Hradce Králové 1:2.

V minulé sezoně skončily oba zápasy nerozhodně. V Plzni domácí vedli po gólu Bakoše, sedm minut před koncem vyrovnal Sus. Jarní odvetu Brňané zremizovali dokonce v poslední minutě Dostálkem.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 1,35, na výhru Brna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama