Hlavní obsah

Toronto chce perfektní start potvrdit i proti Ostrovanům

Zatímco v minulé sezoně byli hokejisté Toronta zoufalí a na postup do play-off mohli zapomenout, úvod nového ročníku je zastihl v parádní formě. Všechny čtyři zápasy Javorové listy vyhrály, skvělou bilanci chtějí potvrdit i proti Ostrovanům z New Yorku.

Článek

Toronto se může spolehnout na střeleckou formu dvojice Clark MacArthur – Phil Kessel. Prvně jmenovaný vstřelil pět gólů, loňská posila z Bostonu Kessel se trefila čtyřikrát – včetně vítězného gólu v prodloužení v pátečním zápase na ledě New Yorku Rangers. Český obránce Tomáš Kaberle ve čtyřech zápasech třikrát nahrával.

Ostrované mohou zatím být také spokojení. V posledních letech se pohybovali u dna Východní konference, letos zatím jedinkrát odjížděli z ledu bez bodu. Naposledy mladý tým porazil Colorado 5:2, dva góly a asistenci zaznamenal slovenský bek Milan Jurčina. Klubovou produktivitu vede se sedmi bodu jednadvacetiletý Josh Bailey.

V minulé sezoně Islanders porazili Toronto ve třech ze čtyř vzájemných zápasů, jednou z toho až po prodloužení.

Na vítězství Toronta si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Islanders vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,05. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama