Hlavní obsah

Třinec hraje v derby s Vítkovicemi o první místo

Souboj Třince s Vítkovicemi není jen soubojem nedalekých měst, zároveň se bude v úterý bojovat o první příčku Tipsport extraligy. Tu hájí ostravský celek, třetí Oceláři ztrácejí pouhé dva body.

Článek

Třinec se může pochlubit nejlepší ofenzívou v soutěži, vstřelil již 42 gólů. V neděli Oceláři přišli v Plzni o devíti zápasovou sérii, v níž bodovali. Při porážce 1:3 se jako jediný prosadil Martin Vágner.

Vítkovice dokázaly venku vyhrát čtyři zápasy z šesti, naposledy porazily 5:2 Spartu. K třetí výhře v řadě přispělo pět střelců, třikrát Ostravané využili přesilovku. Klubovou produktivitu vede Slovák Rudolf Huna se 14 body, 12 asistencí má na svém kontě veterán Jiří Burger.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V minulé sezoně každý z týmů vyhrál dvakrát, ve dvou případech se muselo prodlužovat.

Na vítězství Třince si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,82. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama