Hlavní obsah

Fotbalisté Realu v souboji titánů hostí AC Milán

Dobře známý soupeř čeká v úterý na trenéra Realu Madrid Josého Mourinha. Portugalský stratég ještě v minulé sezoně vedl Inter Milán, s nímž vyhrál Ligu mistrů. Nyní se v Champions League postaví bývalému městskému rivalovi – AC.

Foto: Sergio Perez , Reuters

Trenér Realu Madrid José Mourinho

Článek

Real se o víkendu dostal do čela nejvyšší španělské soutěže. Pomohla mu výhra Barcelony nad vedoucí Valencií, Madridským pak stačilo zvítězit 4:1 v Málaze. Dvakrát se trefil Higuaín, dva góly (jeden z penalty) vstřelil i Cristiano Ronaldo.

AC Milán může být s úvodem ročníku také spokojený. Po sedmi kolech má stejně bodů jako mistrovský Inter, na vedoucí Lazio Řím ztrácí pouhé dva body. Naposledy AC porazil 3:1 Chievo, dvakrát se prosadil Pato.

Oba týmy dohromady šestnáctkrát vyhrály PMEZ nebo Ligu mistrů (9x Real – 7x AC Milán). Italský klub před rokem ve stejné fázi dokázal na San Bernabeu zvítězit, dvakrát se trefil Pato. V Miláně skončil zápas remízou 1:1.

Na vítězství Realu si můžete vsadit v kursu 1,56, na výhru AC Milán vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,24. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,69.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama