Hlavní obsah

Rozjetí Chemici si jedou pro body do Vítkovic

Pikantní podívanou slibuje nedělní duel 15. kola Tipsport extraligy mezi Vítkovicemi a Litvínovem. Domácí se v případě zaváhání Českých Budějovic mohou posunout do čela soutěže, Litvínov se po příchodu Martina Ručinského chytil.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Útočník Litvínova Martin Ručinský

Článek

Vítkovice doma nebodovaly jedinkrát, když podlehly Pardubicím. Naposledy Ostravané prohráli v Českých Budějovicích 2:3 po prodloužení a přišly tak o čtyřzápasovou vítěznou sérii. V čele klubového kanadského bodování je Rudolf Huna se 14 body.

Litvínov je týmem dvou tváří. Před vlastními fanoušky je nejlepší v lize, venku je zase společně se Spartou nejhorší. Jediný bod Chemici získali za porážku po prodloužení v Liberci. Pak se ale vrátil odchovanec Martin Ručinský a Litvínovu čtyřmi body pomohl ke dvěma vítězstvím.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V minulé sezoně Vítkovice vyhrály tři ze čtyř vzájemných zápasů, každý tým jedno vítězství získal po samostatných nájezdech. V první čtvrtině Litvínov doma porazil Vítkovice 4:2, gól a dvě asistence zaznamenal Jenáček.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 1,67, na výhru Litvínova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,57. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Reklama